KONTRA Colombia San Alberto HB 250 g

99,00 kr.

Ikke på lager

KONTRA Colombia San Alberto HB 250 g – Udsøgt colombiansk kaffe med smagsnoter af karamel, mandel, mælkechokolade og vanilje.

Velegnede bryggemetoder:

Filter
Stemplekande
Kaffemaskine
AeroPress
Pour Over

Opbevaring: Tørt, væk fra direkte sollys og ved jævn temperatur
Dosering: Ca. 6,5 gram pr. dl.
Vandtemperatur: 92-96 C

Når man ankommer til gården San Alberto, og man står midt imellem kaffetræerne, kan man se ud over Quindío og Valle del Cauca, mens man i det fjerne ser den vestlige højderyg i Andesbjergkæden. Solnedgange på gårdens kaffebarterrasse er virkelig uvurderlige ikke mindst når tordenvejr lyser himlen op langt borte. Der er noget magisk over dette sted og et besøg på gården giver fantastiske sanseindtryk. Ved cupping viser dette High Lands parti sig altid at være en udsøgt kaffe med en veldefineret og struktureret syre. Alle trin i produktionen er velgennemtænkte og udføres så kompleksiteten og de mange dimensioner, smages i kaffekoppen. Med grundig pleje og en konstant vilje til altid at forbedre dyrkning og produktion giver kaffen fra San Alberto Estate altid en utrolig kvalitet og smagsoplevelse.

Kontra Coffee er et dansk kafferisteri med København som base.
For Kontra Coffee handler det om altid at få kvalitet i koppen. Det betyder, at de er med hele vejen rundt om kaffen fra den bliver pakket og bragt hertil, og til de rister, blander, opbevarer, mærker og transporterer. Intet er tilfældigt.

Produkt beskrivelse
Navision discount group KAFFE

Oprindelsessted Colombia

Region Quindio, San Alberto

Producent Juan Pablo Villota

Væksthøjde 1700 meter over havet

Forarbejdning Washed

Vægt 0.250

Velkommen til Blas Kaffe & The

For at købe på vores webshop skal du være fyldt 18 år.
Bekræft venligst dette ved at klikke på boksen herunder

Søg efter en vare her