KONTRA Brazil Daterra HB 250 g

92,00 kr.

Ikke på lager

KONTRA Brazil Daterra HB 250 g – En fyldig kaffe med noter af chokolade og mandel samt et friskt hint af citrusfrugt. En kaffe med intens sødme og en rund balanceret syre.

Velegnede bryggemetoder:

Filter
Stemplekande
Kaffemaskine
AeroPress
Pour Over

Opbevaring: Tørt, væk fra direkte sollys og ved jævn temperatur
Dosering: Ca. 6,5 gram pr. dl.
Vandtemperatur: 92-96 C

En kaffe med intens sødme og en rund balanceret syre. Denne Full-Bloom-kaffe er blandt de bedste fra den verdensberømte brasilianske gård, Daterra. En Full-Bloom kaffe begynder sin rejse når kaffebærrene er modne og klar til høst. Frugten er nu fyldt med honning-lignende saft. Bærrene begynder at tørre allerede på træet og bliver herefter plukket og transporteret over på gårdens terrass indtil frugtkød og saft er tørret helt væk og kun kaffebønnen ligger tilbage. Bønnerne tørres afslutningsvis i en tørremaskine for at sikre et konstant fugtindhold og for at stabilisere bønnerne. Fra kaffebærret der plukkes fra træet, er det kun selve kaffebønnen inde i frugten, der bruges i produktion af kaffe. Daterra er blandt de bedste kaffebønder i verden.

Kontra Coffee er et dansk kafferisteri med København som base.
For Kontra Coffee handler det om altid at få kvalitet i koppen. Det betyder, at de er med hele vejen rundt om kaffen fra den bliver pakket og bragt hertil, og til de rister, blander, opbevarer, mærker og transporterer. Intet er tilfældigt.

Produkt beskrivelse
Specifikationer

Navision discount group KAFFE

Oprindelsessted Brasilien

Region Minas Gerais

Producent Luis Pacoal

Væksthøjde 1150 meter over havet

Forarbejdning Natural

Vægt 0.250

Relaterede produkter

Velkommen til Blas Kaffe & The

For at købe på vores webshop skal du være fyldt 18 år.
Bekræft venligst dette ved at klikke på boksen herunder

Søg efter en vare her