Kunsten at brygge en god kop kaffe

– Her får du en guide til, hvordan du brygger kaffe på kaffemaskine,
i stempelkande eller laver en kraftig kop på en espressokande

Hvis du følger disse 10 råd, ender du med en dejlig smagfuld kop kaffe

  • Brug friskmalet kaffe. Det giver den bedste smag
  • Malet kaffe skal helst bruges over 1-2 uger – Du kan bevare bønnernes kraft og smag ved at opbevare dem på køl eller frost i en lufttæt emballage
  • Kaffe opbevares bedst i en lufttæt dåse, så alle kaffens smagsnuancer bevares
  • Brug den rette mængde kaffe pr. kop: ca. 7 gram pr. kop og ca. 45 gram til 1 liter vand
  • Formalingsgrad afhænger af bryggemetoden: groft til stempelkaffe, fint til filterkaffe, ekstra fint til espresso
  • Lad det kogende vand stå i ca. 45 sekunder, inden vandet hældes over bønnerne
  • Kaffe i stempelkande – lad kaffen trække ca. 4 minutter før stemplet trykkes ned
  • Kaffe skal drikkes friskbrygget. Efter ca. 30 minutter begynder kaffen at blive bitter
  • Uanset bryggemetode skal “kaffemaskinen” altid være helt ren
  • Brug rørsukker i kaffen. Den karamelagtige smag fremhæver kaffens aroma

Velkommen til Blas Kaffe & The

For at købe på vores webshop skal du være fyldt 18 år.
Bekræft venligst dette ved at klikke på boksen herunder

Søg efter en vare her